Schrijf me in!
Ja, graag!

Programma

Thema

Unexpected Journey staat dit jaar in het teken van World of Wonders. Laat jezelf verrassen in onze betoverende wereld vol met sprookjes en magie! Ben je benieuwd naar het World of Wonders programma van Unexpected Journey 2022? Hieronder vind je een sneak preview van wat je tijdens de introductieweek kan verwachten. Een aantal programmaonderdelen houden we nog even geheim tot de introductie zelf.

Dinsdag 30 augustus

CHECK-IN

Je start jouw Unexpected Journey met je registratie op de introductielocatie (Optisport Kunstijsbaan Breda). Daar ontvang je onder andere jouw introductieshirt en leer je voor het eerst jouw klasgenoten kennen. Je krijgt de tijd om je slaapspullen voor te bereiden waarna je met pendelbussen naar de BUas-campus vertrekt.

Unexpected Journey @Campus

Tijdens het programma op de campus leer je jouw klasgenoten beter kennen met verschillende leuke activiteiten. Aan het begin van de middag lunch je samen met je klas- en studiegenoten op de BUas campus. Ook maak je kennis met jouw studiecoach en ontdek je wat de campus jou te bieden heeft. Aan het eind van het programma worden jij en jouw klasgenoten met de pendelbus teruggebracht naar de Kunstijsbaan.

Pre-party

Het is tijd om je klaar te maken voor de eerste feestavond! En hoe kan je dat beter doen dan met z’n allen te genieten van de beste muziek onder het genot van een koel drankje en een warme maaltijd?

Feestavond

Zin in een feestje? De eerste feestavond van Unexpected Journey belooft een groot spektakel te worden. De introductie wordt officieel geopend waarna de avond gevuld wordt met toffe livemuziek. Houd onze social mediakanalen in de gaten als je benieuwd bent naar welke artiesten naar de introductie komen. In de weken voorafgaand aan de introductie maken wij daar een aantal artiesten bekend!

Woensdag 31 augustus

Stadsdag

Na een ontbijt in de Kunstijsbaan, vertrek je met pendelbussen naar de binnenstad van Breda. Tijdens de stadsdag ontdek je op verschillende locaties wat Breda voor jou als student te bieden heeft. Halverwege het programma lunch je met alle deelnemers in een van de mooiste plekjes van Breda. Wat je verder tijdens de stadsdag precies gaat doen, houden we voor nu nog even geheim!

Diner @Campus

Een van de voordelen van de BUas-campus is dat deze op loopafstand gelegen is van het stadscentrum. Aan het eind van de middag verplaatst je je naar de campus waar een heerlijk diner op je wacht. Je krijgt de tijd om even te chillen zodat je goed uitgerust bent voor het avondprogramma.

Kroegentocht

Na afloop van het diner wandel je met de andere deelnemers naar het centrum van Breda. Hier ontdek je het nachtleven van Breda tijdens een kei gezellige kroegentocht. Aan het eind van de kroegentocht word je door onze pendelbussen weer teruggebracht naar de Kunstijsbaan.

Donderdag 1 september

Sport- en speldag

Je begint de derde dag van Unexpected Journey met een goed ontbijt, want na het ontbijt is het tijd om het op te nemen tegen andere klassen tijdens de sport en spel dag! Jij neemt samen met jouw klasgenoten deel aan een competitie en allerlei leuke en uitdagende activiteiten. Bovendien leer je allerlei Bredase sportverenigingen en de partners van Unexpected Journey beter kennen.

Schuim- en loungeparty

Heb je behoefte aan verfrissing na je sportieve inspanningen? Dat kan tijdens onze schuim- en loungeparty. Zoek verkoeling in het schuim of rust lekker uit in een speciaal daarvoor ingerichte loungearea.

Mystery programma

Dit deel van het introductieprogramma gaan we nog niet verklappen. Maar geloof ons, het wordt een van de hoogtepunten van jouw Unexpected Journey!

Themafeest

Laat je verrassen tijdens het themafeest dat volledig in het teken staat van het thema World of Wonders. Verschillende populaire DJ’s zorgen voor een avond vol entertainment. Vergeet dus niet om je themakleding mee te nemen! Ben je benieuwd naar welke artiesten komen optreden? Volg dan onze social mediakanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en sneak previews.

Vrijdag 2 september

Muzikaal ochtendprogramma

Nadat je je slaapspullen hebt opgeruimd, staat het laatste gezamenlijke ontbijt tijdens de introductieweek op het programma. Vervolgens hebben we nog een verrassend en muzikaal ochtendprogramma georganiseerd. Wat je precies gaat doen, houden we nog geheim.

Eindceremonie

In het begin van de middag is het tijd voor de spectaculaire eindceremonie van Unexpected Journey. Het programma van Unexpected Journey eindigt tussen 13.00 en 14.00 uur.