Schrijf me in!
Ja, graag!

Programma

Unexpected Journey

Unexpected Journey wordt ieder jaar georganiseerd in de week voordat de eerste colleges plaatsvinden. Dit jaar vindt de introductieweek plaats van dinsdag 27 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 2024. Het programma is erop gericht dat je jouw klas- en studiegenoten, BUas en de stad Breda beter leert kennen. Unexpected Journey is dé beste start van jouw studententijd in Breda! In de week voorafgaand aan de introductieweek ontvang je een mail met praktische informatie en de definitieve tijden van wanneer het programma start en eindigt. 

Dinsdag 27 augustus

Check-in @BUas campus 
Je start jouw Unexpected Journey met je registratie op de campus van Breda University of Applied Sciences. Daar ontvang je onder andere jouw introductieshirt. Hier laat je jouw persoonlijke spullen achter die vervolgens door ons naar de introductielocatie gebracht worden.  

Fietstocht 
Zodra je klas compleet is, fietsen jullie via een mooie fietstocht naar de introductielocatie Camping Tulderheyde. Tijdens de fietstocht worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Heb je geen fiets? Dan kan je deze huren via het registratieformulier. 

Pre-party 
Na aankomst op de camping, is het tijd om je slaapplek in te richten. Ben je gesetteld? Dan is het tijd om op te warmen voor de eerste feestavond. En hoe kan je dat beter doen dan met alle deelnemers te genieten van de beste muziek onder het genot van een koel drankje en een warme maaltijd. 

Opening en avondprogramma 
Zin in een feestje? De eerste feestavond van Unexpected Journey belooft een groot spektakel te worden. De introductie wordt officieel geopend waarna de avond gevuld wordt met toffe livemuziek. Houd onze social mediakanalen in de gaten als je benieuwd bent naar welke artiesten naar de introductie komen. In de periode voorafgaand aan de introductie maken wij daar een aantal artiesten bekend! Ook hebben we verschillende leuke andere activiteiten waar jij en je klasgenoten aan kunnen deelnemen. 

Woensdag 28 augustus

Sport- en speldag  
De tweede dag van Unexpected Journey start je met een gezamenlijk ontbijt. Vervolgens is het tijd om het tijdens de sport- en speldag op te nemen tegen andere klassen. Jij neemt samen met jouw klasgenoten deel aan een competitie met allerlei leuke en uitdagende activiteiten. Bovendien leer je allerlei Bredase organisaties en de partners van Unexpected Journey beter kennen.  

Sing-along 
Na het avondeten, maak je je klaar om mee te zingen met de beste muzikale classics en hits. Warm je stembanden goed op, want dit belooft een groot meezingfeest te worden! 

Muzikaal avondprogramma 
De Sing-along is een goede opwarmer voor het avondprogramma dat daarop volgt. Verschillende toffe dj’s zorgen voor de beste beats.  

Donderdag 29 augustus

Festivalochtend en -middag 
Na een stevig ontbijt is het de ideale dag om samen met je medestudenten deel te nemen aan verschillende (groeps)activiteiten. Geniet van verschillende artiesten of speel toffe spellen met je klas- en studiegenoten. 

Beach & poolparty 
Zoek verkoeling en neem een duik in de zwemvijver of zoek een rustig plekje op het strand op om even lekker te relaxen tijdens onze beach & poolparty. 

Muziekbingo 
Ken je alle nummers die door de dj gedraaid worden? Streep deze dan af op jouw bingokaart en win samen met jouw klasgenoten mooie prijzen. 

Themafeest 
Laat je verrassen tijdens het themafeest. Verschillende populaire DJ’s zorgen voor een avond vol entertainment. Vergeet dus niet om je themakleding mee te nemen! Het thema van de avond wordt voorafgaand aan de introductie op onze social mediakanalen bekend gemaakt. 

Vrijdag 30 augustus

Afsluiting 
In de ochtend is het nog één keer tijd om je op te laden voor de laatste dag van jouw Unexpected Journey. Wij zorgen ervoor dat je vol energie hieraan gaat deelnemen. Wij kijken met z’n allen terug op de voorgaande dagen en sluiten het programma af op Camping Tulderheyde. 

Fietstocht 
Na de afsluiting op de introductielocatie, fiets je samen met de andere deelnemers terug naar de BUas campus.