Schrijf me in!
Ja, graag!

Registratie

Kan je niet wachten om deel te nemen aan Unexpected Journey 2022? Schrijf je dan snel in door onderstaande stappen te doorlopen. Jezelf inschrijven voor de introductie kan tot uiterlijk maandag 15 augustus 2022. Lees hieronder ook wie kan deelnemen aan Unexpected Journey.

Het inschrijfproces voor Unexpected Journey bestaat uit twee delen (betalen en inschrijven):

Betaling (deel 1 van 2)

 1. Ga naar more.buas.nl of klik op deze link;
 2. Klik bij de taalkeuze op Nederlands;
 3. Log in met jouw studentnummer en wachtwoord (kijk bij veelgestelde vragen als je niet weet waar je deze kan vinden);
 4. Vul in de zoekbalk Unexpected Journey in en klik op de knop met het vergrootglas;
 5. Klik op de Toevoegen knop naast Unexpected Journey en klik daarna indien nodig op Doorgaan. Zorg ervoor dat je het product opslaat in jouw opgeslagen winkelmandje en klik op Doorgaan;
 6. Vul vervolgens jouw persoonlijke gegevens in onder Adresgegevens en kies de gewenste betaalmethode. Klik op de Doorgaan knop onderaan de pagina. Vervolgens kun je jouw bestelling plaatsen en word je doorgestuurd naar de website van de gekozen bank;
 7. Na het voltooien van de betaling, ontvang je een bevestigingsmail in je studentenmail. Deze bevestiging bevat een link naar het inschrijvingsformulier. Ontvang je geen bevestigingsmail? Controleer dan ook de spambox/ongewenste mailbox in jouw studentenmail;

Registratie (deel 2 van 2)

 1. Vul het inschrijvingsformulier volledig in. Je ontvangt na het invullen van dit formulier een bevestigingsmail op het door jou ingevulde e-mailadres in het inschrijvingsformulier.
 2. Jouw inschrijving is voltooid zodra je beide bevestigingsmails ontvangen hebt! In de aanloop naar Unexpected Journey 2022 zal je van ons een e-mail ontvangen met meer praktische informatie.

Let op: pas wanneer je alle stappen doorlopen hebt (dus betalen en inschrijven), kan je deelnemen aan Unexpected Journey 2022.

Wie kan deelnemen aan Unexpected Journey?

Je kan deelnemen aan Unexpected Journey wanneer je aan alle instroomeisen van jouw BUas-opleiding hebt voldaan. Studenten van de volgende opleidingen kunnen deelnemen aan Unexpected Journey:

Leisure & Events

 • Leisure & Events Management – Bachelor inclusief compact studenten
 • Bachelor of Science Leisure Studies – Bachelor academic
 • Pre-master Leisure and Tourism Studies – Pre-master academic
 • Master of Science Leisure and Tourism Studies – Master academic

Tourism

 • AD Tourism Management – Associate degree
 • Tourism Management – Bachelor inclusief compact studenten
 • Bachelor of Science Tourism – Bachelor academic

De opleidingen Master Tourism Destination Management en Master Strategic Events Management organiseren een eigen introductieprogramma. Studenten van deze opleidingen worden hierover apart via een e-mail door de opleidingscoördinatoren geïnformeerd.

Staat jouw opleiding hier niet tussen? Kijk dan op de BUas-website voor welke introductie je jezelf kan aanmelden.