Schrijf me in!
Ja, graag!

Ontmoet de organisatoren

Ontmoet de organisatoren!

Maak hier kennis met de organisatie van Unexpected Journey 2024. Ieder jaar bestaat de organisatie uit een aantal ouderejaars studenten (stagiaires) van de Academy for Leisure & Events en de Academy for Tourism. Zij zijn samen met twee BUas-medewerkers verantwoordelijk voor de volledige organisatie van de introductieweek. Ontmoet hieronder de organisatoren van dit jaar!

Hallo iedereen! Mijn naam is Jochem Donkers, ik zit momenteel in mijn tweede jaar Leisure & Events Management en ben 21 jaar oud. Ik kom uit Breda en ik heb een enorme passie voor muziek. Ik ben werkzaam als producer en ben daardoor vaak in de studio te vinden. Ik kijk er naar uit om met mijn sterke punten het team te versterken!  

Hallo allemaal! Ik ben Isa Rietveld, 20 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar Leisure & Events Management. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht en woon nu al een paar jaar in Breda. Omdat ik 5 jaar in Zwitserland heb gewoond en 9 jaar op een internationale school heb gezeten, heb ik een internationaal perspectief ontwikkeld. Mijn hobby’s zijn reizen en snowboarden. Ik ben erg enthousiast om de introductieweek te organiseren en kijk ernaar uit om waardevolle inzichten uit deze kans te halen.  

Hey, allemaal! Ik ben Kelly Zwoinski, 24 jaar oud en momenteel bezig met mijn derde jaar International Tourism Management. Ik komt uit een klein dorpje in Gelderland en ben vanwege de studie verhuisd naar het pittoreske en gezellige Breda. Ik houd ervan om onder de mensen en in de natuur te zijn. Ik heb vele hobby’s zoals dansen, wandelen, vissen, skiën en saxofoon spelen. Ik kijk er erg naar uit om nieuwe ervaringen op te doen en leuke contacten te ontmoeten tijdens Unexpected Journey. 

Van links naar rechts: Bram, Evi, Freek