Schrijf me in!
Ja, graag!

Over ons

Ontmoet de organisatoren

Maak hier kennis met de organisatie van Unexpected Journey 2022. Ieder jaar bestaat de organisatie uit een aantal ouderejaars studenten (stagiaires) van de domeinen Leisure & Events en Tourism. Zij zijn samen met twee BUas-medewerkers verantwoordelijk voor de volledige organisatie van de introductieweek. Ontmoet hieronder de organisatoren van dit jaar!

Hoi allemaal, ik ben Anouk Verregghen en ik ben een van de organisatoren van de Unexpected Journey 2022. Met mijn 22 jaar levenservaring, waarvan 4 jaar als studente Tourism Management, woon ik nu ruim 2 jaar in Breda. In mijn vrije tijd reis ik graag de wereld rond, geniet ik van mijn hond bij mijn ouders en probeer ik naar alle feestjes te gaan. Ik kijk er echt naar uit om de Unexpected Journey 2022 te organiseren! We maken er een geweldige en onvergetelijke introductieweek van!

Hallo! Mijn naam is Geert op ’t Hoog, momenteel ben ik 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de studie Leisure & Events Management. Ik ben opgegroeid en nog steeds wonende in Gemonde. Ik heb een jaar in de mooie stad Breda gewoond. Deze stad is mijn tweede huis geworden. In mijn vrije tijd zie je mij tijd doorbrengen met familie en vrienden. Mijn favoriete activiteit om met hen te doen is naar een bar of festival gaan. Ik heb een grote liefde voor organiseren en dat is de reden dat ik niet kan wachten om met Unexpected Journey een geweldige week voor de nieuwe studenten te creëren! Ik zie je snel!

Hallo! Mijn naam is Sávio Tadimoeljo, ik ben 22 jaar oud en ik ben geboren in Paramaribo, Suriname en getogen op het eiland St. Maarten. Ik ben enthousiast en super blij om één van de organisatoren te zijn van Unexpected Journey dit jaar. Ik ben vierdejaars student Tourism Management en ik woon nu ongeveer 2 jaar in Breda. Ik hou van de stad en de sfeer in Breda en weet zeker dat jij dat na verloop van tijd ook gaat doen! In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar de film, ga ik uit eten en reis ik graag. Ik kijk uit naar dit avontuur en ik zal mijn best doen om een evenement te creëren dat leuk, veilig en een gedenkwaardige ervaring is!

Links naar rechts: Anouk, Geert en Sávio