Schrijf me in!
Ja, graag!

Veiligheid

Hoogste prioriteit

De organisatie en Breda University of Applied Sciences hebben als hoogste prioriteit dat iedereen op een veilige manier kan deelnemen aan Unexpected Journey. Er wordt veel waarde gehecht aan dat je je veilig en welkom voelt tijdens de introductieweek. Dat wordt gedaan vanaf het moment dat je aankomt totdat je weer naar huis

Begeleiding van ouderejaars studenten

Je neemt deel aan Unexpected Journey in de klas waarmee je gaat starten bij jouw opleiding. Elke klas zal worden begeleid door minimaal twee Hoppassen, dit zijn ouderejaars studenten van die opleiding. Deze studenten zijn het eerste aanspreekpunt en blijven gedurende het gehele programma bij de klas.

Daarnaast zijn er verschillende teams die bestaan uit ouderejaars studenten. Zij verzorgen bijvoorbeeld het entertainment, de productie of de maaltijden. Alle ouderejaars studenten hebben een sollicitatieprocedure doorlopen waarin zij gesproken hebben met en geselecteerd zijn door de organisatie van de introductieweek.

Caretakers en vertrouwenspersoon

Tijdens de introductieweek zijn altijd Caretakers beschikbaar. Dit zijn ouderejaars studenten met wie jij een vertrouwelijk gesprek kan voeren. Wil jij tijdens de intro liever vertrouwelijk met een medewerker praten? Dan is er gedurende Unexpected Journey ook altijd een vertrouwenspersoon (BUas-medewerker) aanwezig. 

EHBO en beveiliging

Gedurende Unexpected Journey zijn meerdere EHBO’ers en beveiligers aanwezig die jouw veiligheid en de veiligheid van jouw klas- en studiegenoten waarborgen.