Schrijf me in!
Ja, graag!

Voor de ouders/verzorgers

Een nieuwe levensfase

Starten met een nieuwe studie is niet alleen een enorme aanpassing in het leven van een (aankomend) student, maar ook in het leven van de ouders of verzorgers. Een nieuwe onderwijsinstelling, nieuwe mensen, een nieuwe stad en mogelijk een nieuw huis. Het is een nieuwe levensfase die aangebroken is.

Breda University of Applied Sciences (BUas) vindt het belangrijk om studenten te ondersteunen bij deze veranderingen. De introductieweek Unexpected Journey speelt daarin een cruciale rol door studenten goed voor te bereiden op de start van hun studie. Het is onze prioriteit om studenten op een veilige, laagdrempelige en leuke manier kennis te laten maken met hun nieuwe klas- en studiegenoten, de onderwijsinstelling en de stad Breda.

Om dat te realiseren is een team van BUas-medewerkers en studenten maandenlang bezig met het voorbereiden van deze introductieweek. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, wordt daarbij alleen gewerkt met professionele samenwerkingspartners. De introductieweek is zeker geen ontgroening waarin studenten dingen moeten doen tegen hun wil in.

Veel informatie over Unexpected Journey is terug te vinden op deze website. Heeft u nog aanvullende vragen, dan mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.