Schrijf me in!
Ja, graag!

Veiligheid

Veiligheid
Breda University of Applied Sciences heeft als hoogste prioriteit dat iedereen op een veilige manier kan deelnemen aan Unexpected Journey. Wij hechten veel waarde aan dat je je veilig en welkom voelt tijdens de introductieweek. Dat doen we vanaf het moment dat je aankomt totdat je weer naar huis gaat.

Begeleiding van ouderejaars studenten
Je neemt deel aan Unexpected Journey in de klas waarmee je gaat starten bij jouw opleiding. Elke klas zal worden begeleid door minimaal twee ouderejaars studenten van die opleiding. Deze studenten zijn het eerste aanspreekpunt en blijven gedurende het gehele programma bij de klas.

Daarnaast zijn er verschillende teams die bestaan uit ouderejaars studenten. Zij verzorgen bijvoorbeeld het entertainment, de productie of de maaltijden. Alle ouderejaars studenten hebben een sollicitatieprocedure doorlopen waarin zij gesproken hebben met en geselecteerd zijn door de organisatie van de introductieweek.

Caretakers en vertrouwenspersoon
Tijdens de introductieweek zijn te allen tijde caretakers beschikbaar. Dit zijn ouderejaars studenten met wie jij een vertrouwelijk gesprek kan voeren. Wil jij tijdens de intro liever met een medewerker vertrouwelijk praten? Dan is er gedurende Unexpected Journey ook altijd een vertrouwenspersoon (BUas-medewerker) aanwezig.

EHBO en beveiliging
Gedurende Unexpected Journey zijn meerdere EHBO’ers en beveiligers aanwezig die jouw veiligheid en de veiligheid van jouw klas- en studiegenoten waarborgen.