Schrijf me in!
Ja, graag!

FACILITEITEN

Eten en drinken

Tijdens Unexpected Journey worden door de organisatie verschillende maaltijden aangeboden. Dit is inbegrepen in de kosten voor deelname aan de introductie. Je ontvangt een ontbijt op woensdag, donderdag en vrijdag. Daarnaast wordt op dinsdag, woensdag en donderdag een lunch en diner aangeboden. Bij het ontbijt en de lunch is een bijbehorend drankje inbegrepen. Andere aanvullende drankjes kunnen worden gekocht bij de barren. Bovendien bestaat de mogelijkheid om losse snacks te kopen op het terrein.

Wij hechten veel waarde aan goede en voedzame maaltijden. Heb je een allergie en/of dieet waar we rekening mee moeten houden? Vermeld dit dan in jouw inschrijfformulier tijdens het registreren. Heb je jezelf al geregistreerd en heb je dit niet doorgegeven? Stuur dan een mail naar intro@buas.nl. Onze Chef Special (ouderejaars student) zal er samen met ons Food & Beverage team voor zorgen dat je passende alternatieve maaltijden krijgt.

Sanitaire voorzieningen

Unexpected Journey zorgt ervoor dat er voldoende toiletten, douches en handwasgelegenheden aanwezig zijn in en rondom de Kunstijsbaan. Houd er rekening mee dat de douches gedeeld worden met andere deelnemers van de introductieweek (mannen en vrouwen gescheiden). Vergeet dus niet om je zwem- of badkleding en eventueel badslippers mee te nemen. In de Kunstijsbaan is een mindervalidetoilet aanwezig.

Slaaptent

Alle deelnemers overnachten op het terrein van Unexpected Journey. Je slaapt samen met andere deelnemers in grote slaaptenten die op het terrein worden geplaatst. Neem zelf wel een slaapzak, (eenpersoons)matje of -luchtbed en kussen mee! In het kader van de veiligheid die wij willen garanderen, is het niet mogelijk om tijdens de introductie op een andere locatie te overnachten.

Kluisjes

In de Kunstijsbaan zijn kluisjes beschikbaar waarin (kosteloos) waardevolle spullen kunnen worden opgeslagen.

Oplaadstations mobiele telefoons

Op het terrein zijn oplaadstations ingericht waarin mobiele telefoons (kosteloos) kunnen worden opgeladen.