Schrijf me in!
Ja, graag!

informatie

Wat is Unexpected Journey?

Unexpected Journey is de introductieweek voor studenten van de opleidingen van de domeinen Leisure & Events en Tourism van Breda University of Applied Sciences (BUas). Ieder jaar nemen tussen de 700 en 800 eerstejaars studenten van de verschillende opleidingen deel aan de introductieweek. Dit jaar vindt Unexpected Journey plaats tussen dinsdag 30 augustus en vrijdag 2 september 2022. Dit is de week voordat de eerste colleges gepland staan.

De introductieweek Unexpected Journey wordt georganiseerd met als doel om aankomend BUas-studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun studententijd in Breda. Tijdens de introductieweek maak je kennis met je klas- en studiegenoten, de docenten, onze campus en de mooie studentenstad Breda!

Breda University of Applied Sciences hecht veel waarde aan een onvergetelijke introductieweek voor alle studenten. Daarom wordt deze georganiseerd door studenten en medewerkers van de hogeschool. Het programma bestaat uit verschillende activiteiten die voor alle deelnemers toegankelijk zijn. Belangrijk om daarbij te benadrukken is dat de introductieweek Unexpected Journey geen ontgroening is.