Schrijf me in!
Ja, graag!

Locatie

Introductie locatie

Unexpected Journey 2023 wordt georganiseerd op Camping Tulderheyde in België. Dit terrein vormt de thuisbasis waar een groot deel van de activiteiten zal plaatsvinden en waar alle deelnemers en crew overnachten.

Let op: Camping Tulderheyde is niet de locatie waar jouw Unexpected Journey start en eindigt. Op dinsdag 29 augustus word je namelijk bij de start van de introductieweek verwacht op de campus van Breda University of Applied Sciences (BUas). Vanuit daar worden jij en jouw klasgenoten met pendelbussen naar Camping Tulderheyde gebracht. Op vrijdag 1 september worden jullie door deze pendelbussen weer teruggebracht naar Breda. Aan het eind van de dag is de bagage weer op te halen op de BUas campus.

Adresgegevens

Adres Camping Tulderheyde
Tulderheyde 25
2382 Ravels, België

Adres campus Breda University of Applied Sciences
Mgr. Hopmansstraat 2
4817 JS Breda

Reizen naar Unexpected Journey

Houd er rekening mee dat jouw Unexpected Journey op 29 augustus start op de campus van Breda University of Applied Sciences. Daar kan je op 1 september na afloop van de kroegentocht ook weer jouw persoonlijke spullen ophalen. Navigeer dus naar het bovenstaande adres van de BUas campus en niet naar het adres van Camping Tulderheyde.

Openbaar vervoer
De BUas campus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte ‘St. Ignatiusstraat’ is de dichtstbijzijnde bushalte die gelegen is direct naast de campus. Vanaf Breda Centraal Station rijden verschillende buslijnen richting de campus. Raadpleeg bij het gebruik van het openbaar vervoer altijd de website 9292.nl of download de app 9292 in de Appstore voor de meest actuele tijden.

Fiets
De campus is gelegen op ongeveer 10 minuten fietsafstand van Breda Centraal Station en het centrum van Breda. Kom je met de fiets? Dan kan je deze stallen in de fietsenstallingen op de campus. Zorg ervoor dat je jouw fiets goed op slot zet (met een extra slot).

Kiss & Ride
Rijd je met iemand mee die jou met de auto naar Unexpected Journey brengt? Dan kunnen jullie gebruik maken van de Kiss & Ride-zone die wordt ingericht op de campus. Navigeer daarvoor naar bovenstaand adres.

Auto
Wij raden af om met de auto naar Unexpected Journey te komen. Op de BUas campus zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar waar je jouw auto kan parkeren. In de omgeving van de campus is alleen betaald parkeren mogelijk.

Deelscooters
Kom je met een deelscooter naar de campus? Parkeer deze dan alleen in de daarvoor aangewezen stalling op de campus.