Schrijf me in!
Ja, graag!

Locatie

Unexpected Journey 2022 wordt georganiseerd in en rondom Optisport Kunstijsbaan Breda (Terheijdenseweg 506, 4826 AB Breda). Dit terrein vormt de thuisbasis waar een groot deel van de activiteiten zal plaatsvinden en waar alle deelnemers en crew overnachten.

Een deel van het programma zal plaatsvinden op andere locaties, zoals de BUas campus en de binnenstad van Breda. Deelnemers zullen met pendelbussen vervoerd worden tussen de verschillende locaties.

Reizen naar Unexpected Journey

Openbaar vervoer
De Kunstijsbaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op twee minuten loopafstand van de Kunstijsbaan bevindt zich bushalte Regenbeemd. Vanaf Centraal Station Breda rijden verschillende buslijnen richting de Kunstijsbaan waarmee je binnen vijf tot tien minuten bij bushalte Regenbeemd bent. Raadpleeg bij het gebruik van het openbaar vervoer altijd de website 9292.nl of download de app 9292 in de Appstore voor de meest actuele tijden.

Fiets
De Kunstijsbaan is gelegen op ongeveer 10 minuten fietsafstand van Centraal Station Breda en op 15 minuten fietsafstand van het centrum van Breda. Kom je met de fiets? Dan kan je deze stallen in de Kunstijsbaan in de daarvoor ingerichte fietsenstallingen.

Kiss & Ride
Rijd je met iemand mee die jou met de auto naar Unexpected Journey brengt? Dan kunnen jullie gebruik maken van de Kiss & Ride die wordt ingericht bij de Kunstijsbaan.

Auto
Wij raden aan om zo veel mogelijk op bovenstaande manieren naar Unexpected Journey te reizen. Kom je met een eigen auto die je moet parkeren? Houd er dan rekening mee dat er rondom de Kunstijsbaan geen parkeerplaatsen daarvoor beschikbaar zijn. Je kan jouw auto parkeren op het parkeerterrein tegenover Makro Breda (Konijnenberg 92, 4825 BE Breda). Dit parkeerterrein is gelegen op ongeveer acht minuten loopafstand van de Kunstijsbaan. Het parkeren van je auto is volledig op eigen risico.

Deelscooters
Kom je met een deelscooter naar de introductielocatie? Parkeer deze dan alleen in de daarvoor aangewezen stalling.